Despre noi

Misiunea noastră

Fiecare dintre noi are un vis care așteaptă să iasă la lumină. Tu tocmai ai pășit în al nostru. Bine ai venit! Povestea Băcăniei ROD înseamnă pasiune intensă pentru mâncarea românească, apetență pentru gusturi desăvârșite, dorință de a reînvia obiceiurile culinare vechi. Meșteșugim cu drag produsele proprii, le completăm cu ale altor artizani culinari și le prezentăm într-un cadru modern, urban. Pe scurt, suntem cea mai bună sursă pentru cele mai savuroase preparate românești.

Valori

Credem în gusturile simple românești, așa cum erau ele odată, așa cum le-am cunoscut și cu care am crescut. Credem în recunoștința față de rodul pământului și în unicitatea produselor artizanale. Credem că timpul este cel care desăvârșeste cel mai bine produsele, de aceea alegem să producem totul lent, curat și fără grabă. Credem cu tărie că doar fără compromisuri si fără scurtături putem atinge excelența in ceea ce facem. De aceea urmăm doar ritmul firesc al naturii, uneori intr-o așteptare mocnită chiar până la rodul anotimpului următor. Știm că mai există oameni care simt și gândesc la fel. Ne bucuram că ești unul dintre ei.

Producție

Înainte de a încerca produsele noastre conservate, trebuie să îți mărturisim ceva: sunt produse chiar de către noi! Aceasta este esența Băcăniei ROD: producem pentru a aduce valoare, pentru a oferi permanent aceeași calitate, pentru a răspunde neîntârziat dorințelor tale. Dar nu producem orice și oricând: producem doar cu ingrediente locale, doar în sezonul fructelor și legumelor ajunse la maturitate, proaspăt culese, fertilizate natural și după rețete autohtone. Fără conservanți, fără ingrediente congelate, fără compromisuri de calitate. Când ajungi la noi, te încurajăm să ne spui ce produs cauți de mult și nu gasești. Noi ținem minte și îți satisfacem dorința. Ne desparte doar un sezon de noul produs.

Sustenabilitate

Se spune că suntem ceea ce mâncăm. De aceea, atunci când manufacturăm fiecare dintre produsele noastre, o facem în cel mai responsabil mod: folosim doar resurse locale, sezonale și naturale. Legumele și fructele care stau la baza conservelor noastre sunt rodul unui pământ curat, fiind cultivate cu cea mai mare grijă față de mediu. Nu sunt niciodată grăbite, ci doar iubite. Creșterea lor urmează ritmul naturii, iar procesul nostru de producție îi urmează exemplul: este lent și exclusiv manual.

Echipa

Băcănia ROD înseamnă, pe lângă toate celelalte, și o echipă veselă, dedicată și pozitivă. Suntem noi, oamenii care te întâmpină atunci când vii să îți faci cumpărăturile aici, într-o atmosferă destinsă și relaxată. Cei care îți răspund la orice întrebare pentru ca tu să poți alege ce ți se potrivește mai bine. Cei cu care te sfătuiești și cu care te împrietenești. Ne place să fim aproape de tine. Și ne plac oaspeții, așa că de fiecare dată când vii la Băcănia ROD, noi suntem bucuroși să îți oferim o experiență inedită. Avem deja un lucru în comun: pasiunea pentru gusturile autentice. Cu siguranță vom mai descoperi și altele atunci când ne vei trece pragul. Asteptăm să ne cunoaștem!